avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Spatiu inchiriat pf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Spatiu inchiriat pf

Pensionar inchiriaza un ap unei persoane fizice.
Care este termenul pt a depune contractul la Finante , din momentul semnarii ?
Care este termenul pt depunere la CJAS ?
Care este chiria minima pe care trebuie s-o declar pt impozitare ?
Ce documente se depun inafara de contractul de inchiriere?

Daca propietarul este salariat ce schimbari implica ?

Alte discuții în legătură

Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta o problema cu un punct de lucru Wally0k Wally0k am si eu cateva intrebari acum am deschis o firma sediu social il am acasa si trebuie sa imi iau un spatiu in chirie am gasit unul care este intr-un ap ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere: ce declaratii se depun privind venitul? modalitati de incasare chirie. eciontu eciontu O persoana fizica detine un spatiu comercial pe care il inchiriaza unei persoane juridice. Care este modalitate de incasare a sumei de bani reprezentand ... (vezi toată discuția)