avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Permis de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Permis de muncă

Sunt cetățean român dar am doar pașaport românesc și certificat de naștere. E nevoie să îmi fac un permis de muncă, și dacă da unde aș putea să îl fac și de ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 23 Septembrie 2014
Daca sunteți cetățean roman, nu aveți nevoie de un permis de munca. Cautati Dvs un loc de munca, si atunci vedeți ce acte va sunt necesare ( studii, specializări, etc). Nu înțeleg de ce nu aveți si carte de identitate???
Permis de munca pentru ce tara doriti?
deoarece sunt din Republica Moldova și mi-am făcut doar pașa port românesc
Aveti si cetatenie romana?
da

Alte discuții în legătură

Mutatie a unei persoane straine spauny spauny Buna ziua, As dori sa fac mutatia unei persoane din Republica Moldova, dar care este cetatean roman, pe domiciliul meu. Ce presupune acest lucru? Ce ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din republica moldova cornelius1987 cornelius1987 vreau sa ma casatoresc cu o fata din republica moldova....ea deja a obtinut cetatenia romana....asi dori sa stiu cum sa facem sa ne casatorim inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)