avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Spatiu cu alta destinatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Spatiu cu alta destinatie

Buna ziua. Doresc sa achizitionez un imobil care este intabulat ca " spatiu cu alta destinatie" (fost birou). Cum pot schimba destinatia spatiului in spatiu de locuit? Este o procedura complicata? Cat de mare este impozitul pt un spatiu cu alta destinatie raportat la un spatiu de locuit? Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil dianasta dianasta Buna ziua. Parintii mei au cumparat un apartament cu o camera, insa pe contractul de vanzare-cumparare scrie ca este birou de administratie. Am vrut sa-mi fac ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)