avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare receptie fier vechi primit de la politie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare receptie fier vechi primit de la politie

Buna ziua,

As dori sa stiu cum inregistrez o intrare de fier vechi primit de la politie (ce documente folosesc) . Politia a confiscat fier vechi si l-a valorificat la centrul nostru de colectare. De regula primim fier vechi de la persoane fizice iar intrarea o fac pe baza "adeverintei de primire-plata persoane fizice". Nu stiu in acest caz in baza caror documente se inregistreaza intrarea. Ce taxe si impozite se mai retin in acest caz?

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Predare autoturism la deseuri IONELA  AFILIPOAIEI IONELA AFILIPOAIEI Autoturisumul apartine unei societati comerciale si a fost predat la o societate de colectare deseuri.Societatea de colectare deseuri a eliberat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)