avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Teren in antecontract cu o firma aflata in lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Teren in antecontract cu o firma aflata in lichidare

Ceea ce nu inteleg din tot ceea ce mi-ati raspuns e regimul pe care il are terenul adica intra in patrimoniul firmei sau nu?ACTELE NU SUNT FINALIZETE ,firma a intrat intre timp in lichidare iar admin. vrea sa le finalizeze pentru ca banii i-a dat celor in drept sa-i primeasca ;el ar dori nu sa vanda , ci sa cumpere terenurile in cauza .Stiu ca atata timp cat firma e in lichidare nu poate vinde nimic fara incuviintarea judecatorului sindic si sub atenta supraveghere a lichidatorului,dar ce se intampla cu cele care se afla sub regimul unei promisiuni de vanzare ce se intampla?
Puteti chema in judecata firma vanzatoare , prin lichidator pentru a se pronunta o hotarare care sa tina loc de act de vanzare-cumparare , pana atunci imobilul se afla in patrimoniul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde fara acte de proprietate? chrissrea chrissrea Am o problema in care va rog sa ma ajutati. Un lichidator vrea sa vanda terenul unei societati. Daca terenul nu este intabulat poate sa-l vanda? faptul ca s-a ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez tva de la un imobil cumparat de la o firma aflata in insolventa? geo_27 geo_27 Vreau sa cumpar un imobil de la o firma aflata in insolventa. Am aflat ca nu imi pot deduce tva-ul tocmai pt ca aceasta firma (vanzatorul) se afla in ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)