avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... redozarea pedepselor pentru codul rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

redozarea pedepselor pentru codul rutier

Stie cineva daca s-a votat sau nu redozarea pedepselor pentru codul rutier?
Sotul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani, pt fuga de la locul accidentului, din care a facut deja 1 an.Va rog daca cineva are informatii despre acest subiect imi poate spune si mie daca s-a votat as vrea sa stiu daca va beneficia de aceasta redozare?

Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Ce anume sa se voteze?
Nu stiu de unde aveti aceste informatii, pare mai mult un zvon fara acoperire, oricum, infractiunile rutiere sunt in c.p. acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozare mihacristea mihacristea s-a votat sau nu redozarea pedepselor pentru codul rutier? fratele meu este inchis pentru un an si 5 luni pentru conducere fara permis(permisul i-a fost ... (vezi toată discuția)
Consecinte ale noului cod penal claudiadiana claudiadiana as dori parerea unui specialist care ar putea sa-mi explice consecintele noului cod penal in ceea ce priveste uciderea din culpa. SOTUL MEU A FOST CONDAMNAT LA ... (vezi toată discuția)
Redozare pedepse - noul cod de procedura penala, aplicabilitate cedo cedo Implementarea noului cod penal incepind cu 1 feb 2014 presupune si redozarea pedepselor aflate in executare ? (vezi toată discuția)