Am trimis unui prieten in tara o procura sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii si in orice este legat de mostenirea de pe urma mammei mele. Notarul a oprit acea procura si acum imputernicitul meu care are de depus cereri la adminstratia fiinanciara pentru acte privind mostenirea nu mai are procura. Am sunat Notarul respectiv si mi-a spus ca ii face o copie...
Este devarat ca ar trebui sa ii fac cat mai multe procuri ca la orice tranzactie i se opreste originalul?
Pentru viitor este bine sa faceti atatea exemplare cate aveti nevoie atatunci cand aveti de efetuat acte de dispozitie ori administrare care necesita prezentarea originalului procurii.
Rugati insa notarul sa va emita cateva copii legalizate.
am si eu o nelamurire,va rog sa ma ajutati :amm oi firma care din 2006 nu maifunctioneaza dar semestrial am depus actele la fisc ,anul acesta mia venit din nou actele ...dar din martie nu leam mai depus ...ce pot face ?ca am inteles ca acum trebuie sa platesc ceva taxe chiar dak nu am activitate si implicit profit.Ce ma sfatuiti sa fac sa o dizolv sa o declar faliment ...si unde ar trebui sa merg in aceste cazuri ?mentionez ca nu doresc sa platesc respectivele taxe din moment ce nu am activitate .Va multumesc !
Alina
Alina trebuie sa mergi la Registrul COmertului unde ai infiintat firma.
Eventual suspenda activitatea sau cere sa fie inchisa. Pentru a fi inchisa va trebui sa reglezi toate conturile firmei, adica daca are datorii trebuie achitate! Dute la directia financiara si cere o fisa sintetica cu situatia firmei tale. Ce mai este de plata, ce declaratii sau depus, care nu, ... si consulta-te cu un contabil bun.
Procura
simomagda
Cat timp este valabila o procura in situatia in care nu este specificat nici un termen ?Cum se poate anula aceasta procura ? (vezi toată discuția)