avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Condominiul + terenul din jurul blocului se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Condominiul + terenul din jurul blocului se intabuleaza?

Buna seara,

Dupa infiintarea asociatiei de proprietari, blocul fiind facut de un dezvoltator persoana fizica, se intabuleaza la OCPI pe numele asociatiei?
Mentionez ca imobilul s-a construit pe un lot de teren proprietate particulara, terenul din jurul imobilului fiind si el repartizat ca teren indiviz aferent apartamentelor in actele de vanzare cumparare ale proprietarilor din bloc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:57, 19 Septembrie 2014
Din punct de vedere al asociatiei de proprietari se intabuleaza numai apartamentele cu terenul aferent.
La OCPI urmeaza sa se intabuleze concomitent apartamentul cu terenul aferent precizat in contractul de vanzare cumparare bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in judecata asociatia de proprietari pentru marcare locuri de parcare din cota indiviza ilegal carmenva carmenva buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou ,apartament cumparat fara loc de parcare,fiecare avand cota indiviza de n mp din teren.domnul presedinte ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)
Teren cu drept de folosinta darkynok darkynok Acum 6 ani am achizitionat 2 apartamente intr-un bloc nou (constructie 2010). Acestea au fost achizitionate prin licitatie de la banca. Eu fiind al3lea ... (vezi toată discuția)