avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

buna seara si ma iertati de deranj as vrea sa va cer un sfat ajutorul daca puteti e o problema delicata despre un copil abandonat de mama ramas in custodia tatalui . tatal e plecat din tara si bunicii acestuia vor sal decada din drepturile parintesti si sa ia custodia copilului iei deja au apelat la ajutorul celor de la protectia copilului in acest scop tatal nu vrea sa isi piarda copilul si nu stim ce este de facut .daca puteti macar cu un sfat sa ne ajutati
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:47, 19 Septembrie 2014
Trebuie sa dati ceva mai multe detalii, cum abandonat de mama? Parintii au fost casatoriti, nu, mama a plecat de acasa lasand copil, exista o hot judecatoreasca prin care tatal avea copilul in incredintare. cand a plecat din tara, de cat timp ingrijesc bunicii copilul, a mai trimis bani, s-a mai interesat de el ??
In principiu ce sfat. . sa se intoarca acasa si sa aiba grija de copil si sa se apere la judecata daca au ajuns pana la proces.
De decazut nu-l decade din drepturi, insa se poate stabili ca locuinta copilului s afie la bunci, ca ei sa aiba grija de el si tata si eventual si mama sa le plateasca pensie.
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi parintesti ionela-timofte ionela-timofte Buna ziua, Doresc si eu niste sfaturi in legatura cu o situatie: Am un frate detinut in penitenciar, el are 2 fetite de 2 si respectiv 1 an din urma ... (vezi toată discuția)
Custodia incredintata bunicilor dupa decesul mamei divortate RaalManitiu RaalManitiu Buna Ziua, Solicit sfatul Dumeavoastra in urmatoare problema. Sunt mama divortata a 2-a minore. Dupa divort copiii mi-au fost incredintati iar tatal are ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru bunici pentru incredintarea minorului Medeea3585 Medeea3585 Buna seara, Am custodie definitiva si irevocabila,copilul are 8ani,am plecat in alta tara sa muncesc lasand-ul in grija parintilor mei iar tatal lui imi ... (vezi toată discuția)