avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lonate Pozzolo-judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lonate Pozzolo-judecatorie

Buna dimineata! Va rog,ajutati-ma si pe mine,Lonate Pozzolo-Italia carui tribunal sau judecatorie apartine;comisia rogatorie unde judeca pe cei cu domiciliul in Lonate Pozzolo?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laurr , utilizator 11:00, 19 Septembrie 2014
Pentru a va putea raspunde este nevoie sa ne lămuriti urmatoarele lucruri: n1. Care este obiectul respectivei cauze;n2. Care este cetățenia părților (reclamant - părăt);n3. Care este motivul pentru care doriți să vă judecați la instanța competentă teritorial din Italia.
Buna ziua! sunt 17 ani de cand imi cresc copilul singur ,cu pensia alimentara de 83 ron,tatal fiind plecat in italia din 2000,cu cca 1 an si 6 luni in urma am reusit sa aflu adresa acestuia si l-am dat in judecata pentru marire,tribunalul a apelat (daca ma exprim corect) la comisia rogatorie. Am intrebat,fiindca am intrat in panica ,ma tem ca nu am dus bine adresa si vroiam sa vad (cum se procedeaza la noi,tastez nr de dosar si imi arata ceva detalii) daca se solutioneaza sau trebuie sa iau de la capat povestea,cu mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia rogatorie Ellyn Ellyn Buna ziua! Ma judec cu tatal copilului meu ,de 2 ani (acesta locuieste in Italia din 2000),pentru majorarea pensiei alimentare. Nu mi-am permis avocat,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Nu pot recupera pensia alimentara din 2013 Elleen Elleen Buna seara! Cu disperare,am o rugaminte!!! Spuneti-mi ce trebuie sa fac,care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez,cui si unde trebuie sa ma adresez sa pot ... (vezi toată discuția)
Divort, recalculare pensie de intretinere ceruta de tata simonausurelu simonausurelu Sunt divortata de doi ani si am in intretinere doi copii minori de respectiv 8 si 6 ani.Primesc pensie alimentara pentru copii de la fostul sot de 700 ron ... (vezi toată discuția)