avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de cesiune a dreptului la acordarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de cesiune a dreptului la acordarea brevetului de inventie

Buna ziua!!
Ma ajutati si pe mine va rog cu o monografie ptr.acest contract de cesiune ???
Lucrez la o societate care are un Ctr.de finantare fonduri UE ,Axa 2 si luna trecuta seful companiei mi-a adus o factura insotita de un ctr.de cesiune a dreptului la acordarea a brevetului de inventie pentru care a cerut si primit de la ANCS aferenta .
Problema mea este ca eu am vrut sa amortizez suma respectiva prin 205 dar el mi-a spus ca nu e cumparare brevet,e cesiune si ca asa cum scrie si-n ctr.""dobandeste dreptul de a investi si exploata acordarea BI...si am pus-o pe cheltuiala...
Nu sunt sigura ca am procedat bine....
Mulumesc anticipat ptr.raspuns!!
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
nickola, utilizator

Alte discuții în legătură

Colegi de forum, va provoc siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] am doua probleme pentru dumneavoastra 1. brevet de inventie intrat in patrimoniul societatii prin aport la capitalul social se vinde. as dori de la ... (vezi toată discuția)
Modernizare spatiu BEATRICEM BEATRICEM O societate comerciala cu obiect de activitate comert, functioneaza intr-un spatiu pentru care are incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pe o ... (vezi toată discuția)
Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)