Am intrat pe portalul instantelor unde m.am gasit cu dosar de incuviintare executare silita, 16 septembrie data procesului...Va rog sa.mi spuneti ce se intampla in continuare, deoarece in momentul de fata eu locuiesc in alt judet, am alt nume decat cel din contractul de credit si alt angajator....:(
Multumesc mult!
In cazul in care instanta va admite cererea de incuviintare silita se vor demara procedurile de executare impotriva dvs. Titlul executoriu I'll reprezinta probabil acel contract de credit mentionat de dvs. Se vor emite adrese de infintare a popririi asupra sumelor de bani pe care leincasati si se poate trece la executarea bunurilor dvs. Este important sa vedeti in e modalitate s-a incuviintat executarea silita.
Singurul bun pe care il detin este salariu.Unde se vor emite adrese din moment ce,asa cum v.am spus si mai sus datele mele sunt altele, decat cele din contractul de credit, respectiv nume, domiciliu, angajator...Cum pot vedea in ce modalitate s.a incuviintat executarea silita??? Nu sunt in domeniu...
Multumesc mult!
Executare silita
danutzas
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc
kzkzkz
Buna ziua,
Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)