avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare talon auto in urma cesionarii contractului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare talon auto in urma cesionarii contractului de leasing

Am transferat dreptul de uzanta a unui autoturism la o firma la alta (acelasi patron la ambele firme), in conditiile in care leasingul nu s-a terminat, mai sunt 3 ani, deci proprietarul masinii in cauza e tot firma de leasing. In conditiile acestea trebuie schimbat doar talonul masinii, corect? In sensul ca proprietarul ramane acelasi si se schimba doar utilizatorul de pe talon.
De ce acte as avea nevoie pentru a face modificarea aceasta? Mai trebuie platita taxa de 40 de lei la CEC pentru certificat de inmatriculare?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar auto tasya tasya Buna ziua. Baiatul meu a implinit 15 ani. Chiar daca nu are inca varsta pentru permis auto ma gandeam sa ii trec masina pe numele lui. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)