avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte de identitate

daca imobilul in care am fost luat in spatiu a fost vandut,pe adresa caruia proprietarul mi-a facut Carte de Identitate,mai este valabila acel buletin?

Cel mai recent răspuns: mariagirbea , utilizator 09:29, 21 Septembrie 2014
buna ziua,

inteleg ca dvs ati locuit intr-un imobil care a fost vandut, iar adresa din CI era adresa unde este imobilul respectiv si unde dvs nu mai locuiti in prezent.

in acest caz, va recomand sa mergeti la Politie si sa va schimbati CI-ul. Vedeti aici actele necesare - [ link extern ]

zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Multumesc!O ZI BUNA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin bogdan311 bogdan311 Buna ziua Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)