avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit profit-bar noapte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit profit-bar noapte

cum determin impozitul pe profit in cazul contribuabililor care realizeaza pe langa venituri din comercializarea produselor alimentare prin intermediul unui magazin si venituri din activitatea unui bar de noapte?
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 17:39, 22 Mai 2009
conform art. 18 Cod fiscal "Contribuabilii care desfăşoară activităţi de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor sau pariurilor sportive, inclusiv persoanele juridice care realizează aceste venituri în baza unui contract de asociere, şi la care impozitul pe profit datorat pentru activităţile prevăzute în acest articol este mai mic decât 5% din veniturile respective sunt obligaţi la plata unui impozit de 5% aplicat acestor venituri realizate."
asigurati evidenta contabila astfel incat sa se poata determina separat veniturile si cheltuielile celor doua gestiuni
pentru profitul impozabil- respectiv impozitul pe profit- aferente barului va raportati la prevederile art.18

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe profit lucky_33 lucky_33 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine ? -am o firma si are activitate de discoteca si comert cu amanuntul in magazin. -conform codului fiscal din ... (vezi toată discuția)
Srl-ul poate fi scutit de impozit forfetar in functie de obiectul de activitate ? LuchianSeb LuchianSeb Conform OUG 34/2009, Art. 18. - (1) Contribuabilii care desfasoara activitati de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit de 5% mariamem mariamem Poate sa-mi spuna ,va rog frumos, cineva cand se plateste acest impozit de 5%? Am inteles ca trimestrial. Dar inainte de terminarea celor 3 luni sau in cursul ... (vezi toată discuția)