avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Control Securitate Aeroport!
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Control Securitate Aeroport!

Am si eu nevoie daca se poate de cateva raspunsuri! In Tarile din Europa,cum ar fi ca si exemplu-Italia-Spania-Portugalia! De ce acolo Firme ca G4S etc se ocupa de controlul pasagerilor,de controlu bagajelor! Iar la noi se ocupa SRI,care normal daca analizezi,nu ar fi treaba lor! De ce trebuie tot timpu noi sa fim diferit de alti?#-o#-o#-o! Nu vreau sa fiu ipocrit dar am vazut chestia asta si na.....ma gandeam sa intreb aici ca toti timpul primesc raspunsuri bune si serioase!
Cel mai recent răspuns: quiras , utilizator 23:02, 19 Septembrie 2014
Esti sigur ca se ocupa Serviciul Roman de Informatii ?!
Conf.art.18 din L.141/1997: Directia Generala a Vamilor si directiile regionale vamale exercita coordonarea, indrumarea si controlul efectuarii operatiunilor de vamuire, realizate de catre birourile si punctele vamale, asigurand aplicarea uniforma a reglementarilor vamale.
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
quiras, utilizator
Buna seara! Eu ma refer la controlu cand treci prin poarta si piuie! Ala se numeste control corporal! Si nu il face SRI in romania? Eu asa stiu ca circul des cu avionu!
Da,controlul corporal in aeroport il face SRI-ul !
De ce ?
Fiindca este sigur si au pregatire in domeniu si pe deasupra mai presteaza acest serviciu gratis!
Eu unul,chiar daca calatoresc mai rar cu avionul ,ma simt in siguranta dupa ce trec de acel control !
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2014
quiras, utilizator
Si oare restul tarilor din Europa cum de se simt in siguranta? Pai cum gratis? Aia nu iau salari? Si inca ce salari!
Plus inca ceva! Cum sa ma simt bucuros si in siguranta cu pistoalele alea care le poarta! Sa numai zic de atitudine! Se vede ca in tara asta se merge bine in continuare! Auzi ma simt in siguranta! Oricum multumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Control securitate - aeroporturi Daniel1900 Daniel1900 Am o intrebare simpla! De ce in multe tari din Europa cand mergi pe aeroporturi,controlu de genti etc le face o firma de paza si in romania nu? Noi de ce nu ... (vezi toată discuția)
Libertate in scoli sau nu? Oprea_Flavia Oprea_Flavia Sunt eleva in clasa a XII-a la un liceu prahovean. De ani de zile, scoala a tinut portile deschise catre toti elevii si vizitatorii (monitorizandu-se cine ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara fara acordul unuia din parinti elena_81 elena_81 Buna ziua, Ce solutii legale are un tata in cazul in care mama copilului a iesit cu minorul din tara ,fara acordul său? Mentionez ca inainte de a pleca , ... (vezi toată discuția)