avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Control Securitate - Aeroporturi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Control Securitate - Aeroporturi

Am o intrebare simpla! De ce in multe tari din Europa cand mergi pe aeroporturi,controlu de genti etc le face o firma de paza si in romania nu? Noi de ce nu putem sa fim ca si alti?
Cel mai recent răspuns: Daniel1900 , utilizator 15:14, 26 Noiembrie 2013
Unde ati vazut ca firmele de paza fac controlul vamal?
De exemplu am fost in italia si controlu care in romania il face SRI acolo ii face o firma de paza! In spania la fel! Eu zic unde am fost! Nu ma refer la controlu care il face frontiera de buletine si pasapoarte etc! Ma refer la control corporal si cel al gentilor! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control securitate aeroport! Daniel1900 Daniel1900 Am si eu nevoie daca se poate de cateva raspunsuri! In Tarile din Europa,cum ar fi ca si exemplu-Italia-Spania-Portugalia! De ce acolo Firme ca G4S etc se ... (vezi toată discuția)
Spatiu schengen LIPCIUC LIPCIUC ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu? (vezi toată discuția)
Am un prieten, cetatean țară terța casatorit cu cetatean roman, ... Armin.shir89 Armin.shir89 Am un prieten, cetatean țară terța casatorit cu cetatean roman, și deținător de permis de ședere pe termen lung în România. Săptămâna trecută ... (vezi toată discuția)