avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale super bet in poarta scolii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

super bet in poarta scolii

Doresc sa stiu daca, din punct de vedere strict legal, este normal ca un super bet ( pariuri sportive - cred! ) sa functioneze la o distanta de 20 m de curtea scolii. :O
Cel mai recent răspuns: vldstf , utilizator 16:18, 6 Octombrie 2014
Accesul e interzis minorilor deci nu stiu cu ce i-ar afecta.
Atat OUG 77/2009 cat si normele de aplicare prevad obligatia organizatorilor de a interzice accesul minorilor, insa, ca orice lege bine facuta si mai ales gandita, nu prevede si o sanctiune in acest sens. Ideea e ca zilnic intra elevi acolo (inclusiv minori) si, desi mai apar politisti care ii scot si ii trimit la scoala, doritorii de castig material (nu intelectual!) revin. Care ar fi caile legale pentru a interzice continuarea activitatii in acest loc?
S-ar putea da amenda patronului sau responsabilului locatiei, in baza art. 1 lit. a din Legea 12/1990?
poate fi interpretata activitatea agentiei respective ca o activitati de productie, comert sau prestari de servicii? precizez ca este vorba de "pacanele" (sloturi - jocuri electronice cu castig) si pariuri sportive.
nicio opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pariuri sportive si pacanele la 20-25 m de poarta liceului vldstf vldstf De curand la o distanta de circa 20-25 m de poarta unui liceu s-a deschis un punct de lucru al unei societati de pariuri sportive, dar avand si aparate ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Execeptie de neconstitutionalitate? alex_catalin_ion alex_catalin_ion OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc completata si modificata de OUG 92/2014 Art. 22, (6) Constituie contravenţie şi se ... (vezi toată discuția)