avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituirea in baza 10/2001 ;sunt mostenitor dar nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituirea in baza 10/2001 ;sunt mostenitor dar nu am facut eu demersul de retrocedare

Sunt in situatia de a nu sti daca persoana care a intocmit dosarul de retrocedare (ruda mea de gradul doi si care sustine ca a facut dosarul in nume propriu ) este obligata sa ne acorde din banii ce vor fi dati ca despagubire . Va avea sau nu obligatia sa imparta cu ceilalti mostenitori beneficiile acordate de ANRP dupa legea 10/2001.
Va rog sa i-mi acordati si mie atentie#-o
Va multimesc!:)
Cel mai recent răspuns: ContSters331312 , utilizator 12:49, 21 Septembrie 2014
Daca ruda traieste si este singura titulara de drepturi, nu are vreo obligatie acum.Daca reveniti cu alte detalii, poate va mai detaliem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar despagubire legea 10/2001 anrp danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: - Obiectul dosarului este un teren de 3200 mp aflat in intravilanul unui municipiu, autorul fiind expropriat in 1967 ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil nationalizat ( pe legea 10) manud manud Ce date are trebui sa contina un formular de renuntare a unui mostenitor in cazul retrocedarii unui imobil nationalizat? (vezi toată discuția)
Mostenire conform legii 290 pe 2003 - intrebare osebited osebited Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu legea 290 pe 2003. E un caz in care exista 5 mostenitori care urmeaza sa primeasca o compensatie baneasca pentru un ... (vezi toată discuția)