avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate pe constructia din cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate pe constructia din cimitir

Buna ziua.Am concesionat un loc de veci pe o perioada de 25 de ani,am paltit constructia aprox.7000RON si mi s-au eliberat urmatoarele acte:contract de prestari servicii,contract de concesiune si proces verbal de receptie al lucrarii.
Mi se poate elibera titlu de proprietate pe constructie stiind ca locul este concesionat de primarie? Stiu ca pentru orice alta constructie(ex.casa) ce se ridica pe locul concesionat de primarie,se elibereaza act de proprietate pe casa.De ce nu se elibereaza si acest titlu de proprietate pentru constructia din cimitir?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Geo_88 , utilizator 09:47, 22 Septembrie 2014
Construcția funerară are alt regim. Actele de proprietate pe construcție sunt cele pe care le aveți deja contractul de prestări servicii si procesul verbal.
Geo_88 a scris:

Buna ziua.Am concesionat un loc de veci pe o perioada de 25 de ani,am paltit constructia aprox.7000RON si mi s-au eliberat urmatoarele acte:contract de prestari servicii,contract de concesiune si proces verbal de receptie al lucrarii.
Mi se poate elibera titlu de proprietate pe constructie stiind ca locul este concesionat de primarie? Stiu ca pentru orice alta constructie(ex.casa) ce se ridica pe locul concesionat de primarie,se elibereaza act de proprietate pe casa.De ce nu se elibereaza si acest titlu de proprietate pentru constructia din cimitir?
Va multumesc.

doamna// tocmai ce spuneti ca aveti si concesiune si receptie pe constructii

pare ca sunteti in grafic cu actele...mortilor

Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
ContSters250994, utilizator
Multumesc!
Buna dimineata.,Care este regimul constructiei funerare de care spuneti??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci - drept de constructie monument funerar Alin Buzatu Alin Buzatu Buna ziua! Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cu clauza de exclusivitate? bau_bau bau_bau Buna ziua. Sunt administrator la o firma de pompe funebre, si doresc sa fac un contract de exclusivitate cu o parohie locala. Acest contract consta in ... (vezi toată discuția)
Concesiune loc veci si constructii funerare andrias andrias Bunicul meu patern a avut doi frati, care la randul lor au fost necasatoriti, fara copii sau descendenti, fara parinti in viata la data decesului. Acestia au ... (vezi toată discuția)