avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deducere cheltuieli firma de productie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deducere cheltuieli firma de productie

Suntem o firma de productie si detinem mai multe masini : camioane-transport marfa, dacii papuc, masini ale administratorilor, stivuitoare, utilaje. Cum vom proceda la inregistrarea cheltuielilor cu aceste masini, in ceea ce priveste deducerea TVA?
Cel mai recent răspuns: caluda dida , utilizator 17:22, 22 Mai 2009
faceti o cerere la fisc in acest sens. Cererea trebuie sa cuprinda:
-datele firmei
-numele dvs.
-daca mai aveti pe cineva in intretinere
daca cititi cu atentie OUG34/2009 si normele de aplicare ale acesteia aflati cum trebuie sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva carburant anulata? craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua. Sotul meu lucreaza in domeniul vanzarilor. Mai nou, conducerea i-a spus sa isi bage benzina singur (daca mai doreste sa se duca acasa cu masina) ... (vezi toată discuția)
Cum pot deduce benzina EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Eu am o firma mica de publicitate in cadrul careia atat eu cat si asociata mea suntem angajate pe functie de director avem doua masini luate in ... (vezi toată discuția)
Tva aplicat unei amenzi facturate de o societate de leasing marianasim marianasim Buna ziua, As dori un raspuns la urmatoarea situatie: In anul 2009 am avut contract de leasing pentru camioane cu care transportam marfa. Unul dintre ... (vezi toată discuția)