avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului de conducere!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului de conducere!

Buna ziua. As dori si eu sa fiu informat daca as putea sa redobandesc permisul de conducere,acesta fiind suspendat pentru o perioada de 30 de zile cu motivul plecarii de la locul accidentului.Vreau sa specific ca nu au existat vatamari corporale. Se poate sa il recuperez printr-o anumita metoda? Sunt sofer si am nevoie urgenta de el. Multumesc anticipat. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:04, 22 Septembrie 2014
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile. Nesustinerea examenului, sau neadmiterea examenului duce la prelungirea cu 30 zile a suspendarii urmand sa fie ridicat fara examen dupa acest termen prelungit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere pete_doc pete_doc mi s-a ridicat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. dupa 60 de zile trebuie sa dau examinare pentru a reintra in ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile daniel123456 daniel123456 Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de ... (vezi toată discuția)
Reducere perioada suspendare permis macarone macarone salut! daca am contestat in instanta procesul verbal si NU am castigat mai pot beneficia de reducere de perioada? (vezi toată discuția)