Am un SRL , ca carui cont este deschis din iulie 2013, la o banca. De la inceput am optat pentru un pachet, pentru care in fiecare luna platesc o anumita suma, plus comisioanele aferente operatiuniloe pe care le efectuez. In luna august, am consatat ca nu mai am pachetul initial, ci unul a carui cost este dublu fata de cel initial. Dupa ce am incercat sa aflu prin telefon ce se intampla, si am fost pasata de colo, colo, fara niciun raspuns, m-am dus la agentia de care apartineam. De acolo am aflat ca dupa un an de colaborare se trece la un alt pachet de cont, cel la care fusesem si eu trecuta. Le-am solictat un motiv (tinind cont de faptul ca nu am foarte multe operatiuni pe cont), nu mi s-a putut oferi. Le-am solicitat dovada ca am fost informata de aceasta schimbare (daca as fi stiut din timp, mi-as fi mutat conturile la alta banca). Am fost asigurata ca dovada exista si ca o voi primi pe mail. Am primit a doua zi, pe mail, o adresa (pe care as fi putut sa o fac si eu), nesemnata, insa cu nr de inreg din martie 2013, adresata societatii mele, prin care eram informata ca din iunie 2013 mi se modifica pachetul de cont (ce avea la baza aceasta schimbare,evident ca nu era mentionat).Doamna care mi-a trimis mailul, imi comunica ca aceasta adresa mi-a fost trimisa in martie 2013. Este evident ca aceasta banca asta face cu totii clientii, si se numeste, printre altele, abuz. Cand le-am atras atentia ca noi am inceput colaborarea in iulie 2013, si ar fi fost cam dificil sa imi trimita o adresa in martie 2013, mi s-a spus ca de fapt acela este un model, si ca si eu am primit o adresa asemanatoare.
Ideea e ca nu doresc ca aceasta poveste sa se incheie aici. Inca un client nemultumit care nu face altcea decat sa plece la o alta banca,institutia continuind sa pacaleasca pe toata lumea.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie?
Multumesc anticipat pentru feed-back.
si mi se va da un raspuns oficial, prin care mi se va comunica eroarea facuta de un functionar. In cel mai bun caz mi se va restitui o parte din comision.
Si ce am rezolvat?
Doresc ca cineva sa si raspunda. Altfel e simpu, cer explicatii intr-o adresa, imi inchid contul si gata!
Hai, sa mergem in continuare pe principul: cu o floare nu se face primavara, sa plecam capul si sa mergem mai departe. Hai sa ne complacem in situatia in care la tot pasul ni se incalca cate un drept. Dar daca se poate de ce sa nu trecem mai departe, fara sa facem nimic. Cine suntem noi ca sa mutam muntii din loc?
Stimate domn, cred ca nu va retine nimeni si nimic sa incepeti un razboi cu banca respectiva! Promovati actiuni in instanta, veti avea ocazia sa le aratati cine sunteti!
Nu sunteti consumator in sensul legii care va protejeaza ca si consumator, insa din datele pe care le spuneti veti avea castig de cauza, numai ca nu imi dau seama ce veti castiga de fapt, banuiesc ca nu va incanta sa va luptati pt diferenta de cost..