avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PONTAJ 38 de ore plus ore SUPLIMENTARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PONTAJ 38 de ore plus ore SUPLIMENTARE

Buna ziua,

am o intrebare, sunt curios sa aflu mai multe opinii.

Va rog sa imi spuneti daca considerati ca :
- un angajat poate sau nu poate figura in pontaj cu doar 38 ore normal lucrate si ore suplimentare in aceasi luna?

Rog pareri opinii , multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 16:37, 22 Mai 2009
Cred ca ar trebui sa ne spuneti cu cate ore suplimentare apare ? ... in conditiile in care nu se cunosc numarul de ore suplimentare nu cred ca se poate emite o parere ....

38 ore normale intr-o luna de zile ??? ..... inseamna 4 zile a 8 ore/zi plus o zi cu 6 ore lucrate.
Poate ca in celelate saptamani angajatul a avut concediu de odihan sau medical sau fara plata, dar din moment ce nu a dat userul mai multe amanunte, este clar ca presupunem intrucatva poate inutil.
Sau poate si-a gasit deja raspunsul la intrebarea pusa in comentariile noastre bazate pe ipoteze. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare rezultate din foaie de boală Mikkutza Mikkutza Buna ziua. Va rog frumos sa ma lămuriți asupra unui aspect. Sunt angajată cu norma intreaga la stat. Lucrez in ture de 12/24 12/48 Sa presupunem ca intr-o ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Zile libere IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti cu cate zile libere se recompenseaza o zi lucrata de sambata, duminica sau sarbatoare legala?sau mai bine zis, 8 ore inseamna ... (vezi toată discuția)