avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De cate ori poate fi trimisa o cauza spre rejudecare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De cate ori poate fi trimisa o cauza spre rejudecare cu casarea hotararii?

Am castigat in fond. Paratul a facut recurs.Instanta a casat prima sentinta si a trimis cauza spre rejudecare in fond. S-a rejudecat cauza dar de data asta am pierdut eu. Am facut recurs. Sunt in stadiul de recurs dar am facut si o cerere de stramutare. Intrebarea mea este urmatoarea: probele sunt zdrobitoare in favoarea mea insa atat prima judecare in recurs si in rejudecare instanta nu a fost corecta ( au modificat dispozitivul unei sentinte irevocabile, au omis probe etc.) In cazul in care mi se accepta recursul, se trimite iar spre rejudecare cu casare sau poate fi data o sentinta irevocabila (asa ar trebui pe baza probatoriului administrat)?
Cel mai recent răspuns: picsipoc , utilizator 22:25, 22 Septembrie 2014
Mai exact cati pasi si care sunt pana la CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar de la giurgiu la bucuresti florance01 florance01 buna seara, am o problema cu un dosar la giurgiu am castigat la instanta de fond respectiv judecatoria giurgiu, am mers cu hotararea la executor investita cu ... (vezi toată discuția)
Granituire afterdark afterdark am castigat un proces de granituire in prima instanta, reclamantii au facut recurs pe care tribunalul l-a admis, a casat hotararea si a trimis spre ... (vezi toată discuția)
Motive noi la rejudecare adinutza.2008 adinutza.2008 Pot invoca inaintea instantei si alte motive pentru admiterea actiunii, avand in vedere ca acum dosarul se afla in stadiul de rejudecare ? Imi dau seama ca nu ... (vezi toată discuția)