avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca, demisie prin e-mail
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca, demisie prin e-mail

cererea de demisie se poate transmite pe mail. firma nu exista
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 24 Septembrie 2014
cum ati fost angajat daca firma nu exista ?
Daca firma nu mai exista , atunci inseamna ca raportul dvs de munca a incetat deja.

Cererea de demisie este cel mai bine sa o depuneti la sediu societatii pentru a lua numar de inregistrare sau sa o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
firma exista in registrul comertului, dar la sediul precizat nu exista. Cazul este la tribunalul bucuresti, si mi-i s-a ceriut sa inchei pe cale amaibila acest confictl. Avocatul paratului, a vb cu paratul, si-paratul- a specificat sa ii trimit cererea de demisie prin mail. Nu stiu cat de corect este...Altfel nu am cum sa mi depun demisia!
Sa va comunice avocatul adresa pentru a o trimite prin posta cu confirmare de primire sau la urmatorul termen de judecata i-o inmanati in fata instantei avocatului paratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat ionnicu ionnicu In luna februarie 2014 am incheiat un contract de comodat cu o ruda care detine PFA si avea domiciliul in locuinta mea, pentru functionarea sediului ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neplatite anisoaro anisoaro Firma la care am lucrat si-a desfintat productia (ei mai functioneaza pe net) cu data de 1 02 2009.Pe cartea de munca la aceasta firma am 3 luni, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sesizare la itm roxiana24 roxiana24 cum pot trimite o sesizare la itm? exista vreun numar de fax, vreo adresa de mail,sau trebuie mers direct la sediu? ma intereseaza pe cluj,......... daca ... (vezi toată discuția)