avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul de sanatate cu CIP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul de sanatate cu CIP

Buna ziua,

Va rog sa precizati, daca refuzarea cardului de sanatate eliberat la nivel national implica plata unor amenzi.

Multumesc, cu deosebita consideratie,

Sonia Nicolescu
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:53, 23 Septembrie 2014
Nu stiu sa fie prevazuta vreo sanctiune daca refuzati primirea cardului de sanatate dar fara acesta nu veti mai putea apela la medicul de familie si nici nu veti putea demonstra ca sunteti asigurata la sanatate pentru a beneficia de servicii medicale gratuite (pachetul de baza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Dovada ca ai asigurari de sanatate cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Incepand cu data de 01.09.2015, posesorii cardului de sanatate care sunt salariati , pentru a face dovada calitatii de asigurat trebuie sa se ... (vezi toată discuția)