avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Donatia ca modalitate de plata la ateliere creative
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Donatia ca modalitate de plata la ateliere creative

Buna ziua,

sunt persoana fizica si desfasor o activitate creativa (modelaj in lut) in timpul liber care este remunerata prin donatii din partea participantilor. Intrebarea mea este daca este in regula aceasta forma de plata, ar trebui sa prestez aceste activitati in calitate de persoana juridica?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:20, 24 Septembrie 2014
In calitate de persoana fizica autorizata si sa fiti remunerata in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate presta servicii in calitate de pfa? OANA GORAN OANA GORAN am uarmatoarea nelamurire: un consilier juridic poate presta servicii juridice in calitate de pfa, se poate ??? daca da, ce presupune acest lucru.?? va ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare elevi liceu ClaudeStoica ClaudeStoica Buna ziua. Sub ce forma(contract) poate o Asociatie sa sponsorizeze participarea unor elevi de liceu, din anii terminali, la cursuri de formare profesionala ... (vezi toată discuția)