avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solutii- debitorul paraseste tara
Discuție deschisă în Executare silită

Solutii- debitorul paraseste tara

Buna seara,
in cazul unei executari silite ce se poate face atunci cand titularul de credit stie de executare dar paraseste tara? raman girantii ca drept platitori? ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 20:16, 23 Septembrie 2014
In cazul in care titularul de credit NU are venituri sau bunuri mobile/imobile, atunci vor fi urmariti codebitorii/girantii, pana la achitarea debitului restant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit de nevoi personale alessia32 alessia32 buna ziua, situatia mea este destul de complicata,in urma cu un an am girat o colega la 2 imprumuturi pe care nu le-a platit si acum am proprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)