avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE BANI IMPRUMUTATI CU ACTE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE BANI IMPRUMUTATI CU ACTE

Am imprumutat o cunostinta cu o suma mare de bani (fara dobanda, garantii sau alte pretenti) si pentru siguranta am facut un act la notar. Dupa o perioada destul de lunga in care am obtinut doar amanari de la el am mers in instanta, am castigat foarte repede dar in momentul in care am mers la executor mi s-a spus ca nu are ce sa-i faca pt ca nu are nimic pe numele lui. Ce pot face in astfel de situatii?
Cum se mai recupereaza datoria, cheltuielile de judecata si taxa executorului de verificare a vinovatului...???
La instanta ati cam mers degeaba. Contractul de imprumut in forma autentica sau cu data certa este titlu executoriu.
Intradevar,daca nu are bunuri pe numele lui (intelegand prin asta si venituri salariale sau bani in depozite bancare) nu aveti ce executa.

In nici un fel, nu va mai recuperati banii, in plus va trebui sa platiti si executorul din banii dvs cand va inchide dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am imprumutat un"prieten" cu bani. cand pot sa il execut? nicoleta.p nicoleta.p Buna, In luna iunie 2008 eu si sotul meu am scos bani din banca (eu 3700 de euro, el 28000 ron!) Am scos banii pt un \"amic\"....de fapt pt o afacere pe care ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani cu titlu executoriu fara garantii johnnydls20 johnnydls20 buna ziua. va rog, daca aveti amabilitatea, sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari. in urma cu ceva vreme (cand inca nu venise criza si la noi in tara) ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut kontesa kontesa Buna ziua! O persoana fizica poate acorda imprumut unei persoane juridice fara alte pretentii financiare?(de exemplu dobanda) in ce conditii? exista un cadru ... (vezi toată discuția)