avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sofer atestat profesional
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sofer atestat profesional

Buna seara
sunt sofer profesionist si in urma cu citiva ani am avut un accident in urma caruia m-amales cu o condamnare cu suspendare si cu permisul anulat,permisul l-am redobandit acum aproape doi ani,problema actuala este urmatoarea:fiind sofer profesionist posed atestat profesional (CPC) care peste putin timp expira dar acum datorita faptului ca am permis nou adica obtinut dupa 2009 mi se spune ca trebuie sa obtin atestatul profesional tip CPI,acest tip de atestat l-am obtinut acum
10 ani si din cate stiu eu acesta nu mi-a fost anulat ca sa fiu nevoit sa reiau calificarea profesionala de la stadiul de incepator.
Intrebarea mea este :ce as putea sa fac pentr-u a obtine in continuare atestatul tip CPC? Bine inteles cu examenul necesar.
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2014
flrinsr73, utilizator

Alte discuții în legătură

Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut permis cond.cat b c d e eliberat in anul 2005 ... tytyrez77 tytyrez77 Buna ziua. Am avut permis cond.cat B C D E eliberat in anul 2005 nu am posedat atestat CPI sau CPC in anul 2017 imi a fost anulat permisul de conducere in urma ... (vezi toată discuția)
Examen atestat cpi sau cpc? Dorin N Dorin N Buna! As dori (daca) se poate) o lamurire la o anumita situatie. Pe scurt: Obtinut in 1994 cat. B C E fara atestat Anulat in 2008 Redobandit in 2009 cat B ... (vezi toată discuția)