avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am avut permis cond.cat B C D E eliberat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am avut permis cond.cat B C D E eliberat in anul 2005 ...

Buna ziua. Am avut permis cond.cat B C D E eliberat in anul 2005 nu am posedat atestat CPI sau CPC in anul 2017 imi a fost anulat permisul de conducere in urma unei hotarari judecatoresti in anul 2019 am redobandit permisul cu aceleasi grade B,C,D,E (am dat examen teoretic si practic),acum nu stiu ce examen dau pentru atestat CPI sauCPC . Astept cu nerabdare un raspuns daca ma puteti ajuta. Va multumesc frumosfrumos

Alte discuții în legătură

Examen atestat cpi sau cpc? Dorin N Dorin N Buna! As dori (daca) se poate) o lamurire la o anumita situatie. Pe scurt: Obtinut in 1994 cat. B C E fara atestat Anulat in 2008 Redobandit in 2009 cat B ... (vezi toată discuția)
Ajutor Ady 1 Ady 1 Bună ziua. Am o problemă în legătură cu permisul de conducere. În anul 2000 am obținut permisul de conducere cat.B. C. În 2004 am fost angajat in ... (vezi toată discuția)
Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)