avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasare in weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasare in weekend

Am observat ca, oarecum s-a mai tratat acest subiect pe forum. Dar nu am reusit sa ma lamuresc in cazul spetei mele. Poate ma puteti ajuta in acest sens :)

Astfel, am un salariat care a plecat in deplasare in interes de serviciu vineri seara (drumul dureaza cam 8 ore). Sambata de la 9 la 21 a participat la o intalnire unde a avut loc un traning si a realizat o prezentare. S-a intors duminica in jur de ora 14.

Fiind salariat cu norma intreaga si program normal de lucru, sunt de parere ca ar avea dreptul la urmatoarele:
1. doua zile consecutive libere platite in perioada imediat urmatoare,
2. diurna pentru sambata si duminica si acoperire cheltuieli transport.,
3. spor la salariu pentru ziua de sambata - munca prestata in timpul repausul saptamanal,
4. spor ore suplimentare pentru 3 ore.
Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 24 Septembrie 2014
Este corect cum doriti dvs sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program parțial 6 ore corăbierulodrisi corăbierulodrisi Concret.programul meu: de luni până vineri=5,5 ore Doua sâmbete pe lună în care una este urmata și de duminică, In C.I.M.,se specifică 10 ore pe ... (vezi toată discuția)
Program de lucru sambata snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, avem un magazin cu 2 angajati care lucreaza zilnic de luni pana vineri cate 8 ore/zi si am vrea sa lucreze si sambata prin rotatie cate 4 ore/ ... (vezi toată discuția)
Respectarea duratei timpului de munca si de odihna az00t az00t Buna ziua. Lucrez intr-un domeniu unde activitatea se desfasoara 24 de ore din 24. Din aceasta cauza programul de munca nu poate fi considerat de luni pana ... (vezi toată discuția)