avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program parțial 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program parțial 6 ore

Concret.programul meu: de luni până vineri=5,5 ore
Doua sâmbete pe lună în care una este urmata și de duminică,
In C.I.M.,se specifică 10 ore pe lună în weekend.
O sâmbătă lucrez între 4 și max 6 ore.duminica liber.
A doua sâmbătă și duminică liber.
Următoarea sâmbătă lucrez aceleași ore ca și sâmbăta precedentă,apoi duminică lucrez 3 ore.
Următoarea sâmbătă și duminică liber.
Ore suplimentare cam in fiecare luna de la 2 până la 3 sau chiar mai multe ore suplimentare pe lună.
Întrebare: la câte zile libere am dreptul pe săptămână și/sau pe lună.
Și dacă am voie să fac ore suplimentare.
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
corăbierulodrisi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 10 August 2018
Nu aveti voie sa faceti ore suplimentare ... Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutiv, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore weekend Roberta. Botez Roberta. Botez Bună ziua, As dori sa știu dacă este corect următorul aspect: o persoana lucrează normal 8 ore pe săptămână de luni pana vineri. Dar un weekend ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - timpul liber Ana 2007 Ana 2007 Buna ziua. Am o intrebare legata de programul de lucru. Daca un angajat lucreaza 7 ore de luni- vineri in prima saptamana si urmatoarea saptamana lucreaza 7 ... (vezi toată discuția)
Ore muncite pe saptamana tulceanul tulceanul spuneti-mi ,va rog, cate ore muncite rezulta pe saptamana cand se efectuiaza astfel : luni=12 ore;miercuri= 12 ore; vineri = 12 ore ; sambata = 5 ore; ... (vezi toată discuția)