Va rog sa-mi spuneti cine alege firma care citeste apometrele in apartament si ce documente trebuie sa detina(contract cu firma,date de contact).
Am descoperit erori de citire si scriere a indexilor apometrelor,am facut sesizare catre presedintele de bloc si administratorul a spus ca este greseala firmei care citeste si raporteaza indexii si ca lor sa le dau sesizarea.Doar ca nu reusesc sa gasesc date de contact (adresa,telefon,patron) unde sa depun cererea.
Orice sesizare sau contestatie trebuie facuta catre presedintele asociatiei pe care l-ati ales sa va reprezinte in fata tertilor, inclusiv in fata reprezentantilor firmelor cu care asocitia are contracte incheite.
Cred ca dumneavoastra personal nu aveti nici un contract incheiat cu acea firma iar de platit platiti la asociatie conform listei de plata semnta de presedinte. Asa ca presedintele raspunde in fata dumneavoastra, presedintele discuta cu dministratorul angajt, cu firmele s.a.m.d.
Daca nu se descurca trebuie sa va alegeti alt presedinte.
@nanette22 a scris:
Multumesc pentru sprijin si ajutor la intrebarea mea.Am urmat sfaturile primite pe forum,multumesc celor care m-au ajutat.Am facut cerere la presedintele asociatiei de proprietari,am facut centralizator cu citirile gresite la apometre in ,am sesizat faptul ca firma aleasa nu detine o situatie coreca a indexilor.
Drept urmare,mi s-a analizat sesizarea si s-a carut firmei stornarea pe cantitatea eronata .
Si ,in plus,vazind cit de neglijent lucreaza firma,se va renunta la ea si se vor da citirile de contor de cei care locuiesc in apartamente ,la o data stabilita.
Multumesc tuturor care pot ajuta pe acest site celor care se lovesc de diverse probleme .