avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa pentru second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa pentru second hand

Buna seara!Daca vreau sa iau marfa de la cineva care e producator de haine pot sa le pun la second hand ?Producatorul imi da factura si ceva precum ca e producator dar nu imi da certificat de dezinsectie pentru ca sunt noi hainele.Cum ar trebui sa fac sa fie in regula avand in vedere ca voi luat haine si de la depozite pentru second iar de acolo voi primi certificat de dezinfectie?Mai am nevoie de alte certificate pentru marfa? Mentionez ca am un SRL neplatitor de tva

Alte discuții în legătură

Magazin second hand floraflor floraflor Buna seara!Doresc sa deschid un second hand si as dori sa stiu ce avize imi mai trebuie in afara de pompieri si primarie.La DSP am sunat si mi-au zis ca nu am ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Constituire pfa sau ii comercializare haine second-hand mami2 mami2 buna seara as avea nevoie de un sfat, o indrumare. impreuna cu inca o persoana am dori sa deschidem un magazin de haine second hand. prima intrebare, ce ar ... (vezi toată discuția)