avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Au voie salariatii din trezorerie sa elibereze extras ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Au voie salariatii din trezorerie sa elibereze extras de cont pt. pers.juridica oricui cere?

Un salariat al trezoreriei are voie sa elibereze extras de cont oricarei persoane care vine si-i cere? A ajuns cu extrasul in instanta un ,,roman". E vreo lege ceva in acest sens, sau pot da tot felul de informatii oricui salariatii de la stat?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:08, 25 Septembrie 2014
Extrasul de cont se elibereaza doar persoanelor imputernicite in acest sens de persoana juridica,la dosarul de la trezorerie exista o fisa cu specimene de semnaturi si de asemenea delegatii pentru persoanele indreptatite sa ridice extrasele de cont,pentru fiecare extras eliberat exista si semnatura persoanei care l-a ridicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate la documente contabile victoriatofan victoriatofan Cheltuiuelile institutiilor publice nu sunt supuse confidentialitatii, ci exista obligatia chiar, ca informatiile sa fie publice, respectiv darea de seama ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in legatura cu extrasul de cont bancar. sotul ... Simonabcr Simonabcr Am o nelamurire in legatura cu extrasul de con bancar. Sotul meu are imputernicire pe conturile mele si nu asi dori sa intre in posesia extraselor de cont. ... (vezi toată discuția)