avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un SRL isi poate deschide un cont in trezorerie OLINE ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un SRL isi poate deschide un cont in trezorerie OLINE ?

Un SRL isi poate deschide un cont in trezorerie OLINE ?
Cel mai recent răspuns: santareflex , utilizator 18:47, 23 Decembrie 2020

Buna seara,
Contul de trezorerie se poate deschide la unitatea respectiva insa poate fi accesat online ulterior, in sensul ca in spatiul privat virtual se genereaza extrase trezorerie iar ordinele de plata pe format special pot fi incarcate tot prin spv .Trebuie insa ca persoana ce efectueaza tranzactii in trezo sa fie persoana desemnata si sa fie declarata si pe fisa de specimen de semnatura depus la trezorerie,sa aibe stick de semnatura electronica.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat digital pentru trezorerie babu2 babu2 Buna ziua, Am nevoie sa deschid un cont online de persoana juridica la trezorerie si vad ca e necesar certificatul digital. Am intrebat la ghiseu pe doamna ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de 1 formular si 1 cerere Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine(daca se poate) cu o cerere de deschidere cont la trezorerie si un formular de specimen semnatura la ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate la documente contabile victoriatofan victoriatofan Cheltuiuelile institutiilor publice nu sunt supuse confidentialitatii, ci exista obligatia chiar, ca informatiile sa fie publice, respectiv darea de seama ... (vezi toată discuția)