avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat digital pentru trezorerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat digital pentru trezorerie

Buna ziua,
Am nevoie sa deschid un cont online de persoana juridica la trezorerie si vad ca e necesar certificatul digital.
Am intrebat la ghiseu pe doamna cum se procedeaza si nu a stiut sa imi spuna.
Nu imi convine sa stau asa in ceata si in fiecare saptamana de cateva ori sa intreb contabila daca a mai platit cineva in trezo , sau sa imi scoata extrasele de cont.
Am inteles ca din online poti scoate extrasul, poti face ordine de plata, poti verifica ce sume intra.
am gasit ca certificatul digital de care este nevoie e 80 euro pe 3 ani. Fara sa platim atata nu se poate?
Cineva din cluj poate care imi poate explica pasii care sunt de urmat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scot bani din trezorerie pt plata salariilor? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez pentru a scoate bani de salarii din tTezoreria unde am deschis contul? Cu ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)