avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circul legal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circul legal?

Salut! Conduc o masina inmatriculata pe Arges. Fostul proprietar nu mi-a scris instrainat pe talon, iar am bagat-o doar la finante si merg tot pe numerele de Arges. Intrebarea mea este: Cat timp e legal sa circul cu numerele astea, din moment ce nu mi-a scris instrainat?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 00:40, 25 Septembrie 2014
Legal este sa o inmatriculati la politie in termen de 30 de zile de la cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)