in procesul de divort, sotul, in calitate de parat, nu s-a prezentat si si a fost citat si prin anunt la ziar.
In urma cu 2 saptamani mi-a venit hotararea. Am inteles ca trebuie sa dau din nou la ziar ce s-a hotarat. Cu cat timp inainte de cele 30 de zile, pentru drept de apel, trebuie sa o dau la ziar? Si apoi ce fac? Trimit dovada la tribunal ca sa redacteze hotararea definitiva?
Procesul a avut loc in alt oras, la ultimul domiciliu comun, iar prin telefon dna de la arhiva mi-a zis ca nu stie ce sa-mi spuna. Am intrebat 2 avocati care mi-au dat raspunsuri diferite. Unul mi-a zis ca trebuie sa dau la ziar, altul ca nu trebuie, pentru ca in hotararea provizorie nu scrie ca trebuie sa dau la ziar, ci doar ca in termen de 30 de zile are drept de apel.
Divort in lipsa
janinando
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Am divortat de sotia mea in 2008 ea fiid plecata din tara nu dadea de 3 ani nici un semn,am urmat procedura am dat la ... (vezi toată discuția)
Apel- termen
ContSters201565
Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)