avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate dona jumatate din dreptul de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate dona jumatate din dreptul de proprietate asupra unui autoturism?

Buna seara!As vrea sa aflu si eu daca pot transfera 50% din drepturile mele de proprietate catre tatal meu...specific faptul ca este vorba de drepturi asupra unui automobil inscris in circulatie pe numele meu si care nu se afla in litigii.As vrea astfel sa obtin un act legalizat in care sa se specifice faptul ca e si tatal proprietar/coproprietar.

Va mutumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Alexandru_Luminare, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 01:57, 25 Septembrie 2014
Buna seara .
Da aveti acest drept,este un drept al dvs.rezultat din caracteristicile dreptului de proprietate si din principiile circuitului civil al bunurilor.
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face rca pe numele coproprietarului?! Alexandru_Luminare Alexandru_Luminare Buna seara!As vrea sa aflu si eu cum pot transfera 50% din drepturile mele de proprietate catre tatal meu...specific faptul ca este vorba de drepturi asupra ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct - recuperare 50% din valoare apartament Paul_Belcin Paul_Belcin Buna seara, Incerc sa va descriu situatia in care ma aflu, si va rog frumos sa-mi spuneti voi daca mai este ceva de facut: - tatal meu (divortat la acel ... (vezi toată discuția)
Insolventa nixnix nixnix buna seara va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna insolventa ,cum poate intra o firma in insolventa? mentionez ca am o firma care a ... (vezi toată discuția)