avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Sugerează-ne un subiect de articol articol despre drepturile cetateanului in fata politiei
Discuție deschisă în Sugerează-ne un subiect de articol

articol despre drepturile cetateanului in fata politiei

Buna ziua,

Ar fi binevenit un articol despre drepturile cetateanului in fata politiei/jandarmeriei/etc . Ex.: in ce conditii te pot opri pe strada; cand iti pot cere sa ii insotesti la sectie; perchezitie; ce informatii iti pot cere, etc.
Ah, si inca un articol pentru fotografi :-) Ce nu se poate fotografia; ce se poate fotografia dar nu se poate publica; ce se poate face cand un politist sustine ca fotografiatul este interzis in acel loc si vrea sa confiste camera/filmul/cardul de memorie; etc.


De asemenea stiti sa existe o carte gen "drepturile pentru toti" ? Ma intereseaza atat cele de mai sus cat si alte situatii care pot aparea in viata de zi cu zi; comportament agresiv; probleme in trafic (amenzi, accidente, conflicte cu alti conducatori); politisti de inchiriat (agentii din supermarket-uri, agenti de paza diversi); certuri cu vecinii; taxe, impozite, datorii catre stat; etc.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Confiscare bunuri andreicristi andreicristi buna dimineata! Imi cer scuze daca intrebarea este mai ciudata, am vazut stiri pe internet (de exemplu pt trafic de droguri sau filme descarcate pe torenti ... (vezi toată discuția)
Se poate numi furt Briana8l24 Briana8l24 Buna ziua Am fost astazi la un supermarket din cartier si am achizitionat cateva produse. Tin sa va spun ca eram cu un copil de 1 an si 5 luni in carucior. Ne ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile jandarmilor Am fost la meciul de fotbal steaua - dinamo. vis-a-vis de hotelul marriot este un fast food si am zis ca sa intru si sa manac ceva (ajunsesem mai devreme) si ... (vezi toată discuția)