avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare de pronuntare- trebuie sa ma prezint la acea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare de pronuntare- trebuie sa ma prezint la acea data?

buna ziua!
va rog frumos sa imi spuneti si mie daca s-a amanat pronuntarea ...trebuie sa ma duc in sala sau astept ca nu inteleg ce trebuie sa fac.

08.10.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: C5 penal - camera preliminară şi judecată
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

24.09.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: C5 penal - camera preliminară şi judecată
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la 08.10.2014
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 24.09.2014

avocatul din oficiu mi-a spus ca nu rebuie sa fiu prezenta acolo.
va rog sa ma ajutati sa inteleg daca trebuie sa fiu prezenta in sala sau sa astept.
Cu multumiri!
o zi excelenta !
Cel mai recent răspuns: miki1619 , utilizator 14:40, 17 Octombrie 2014
nu trebuie sa fiti prezent, pronuntarea nu va fi in sedinta publica. Puteti vedea solutia la arhiva (condica) sau pe portal.just.ro.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Respinge cererea irina8001 irina8001 Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)