avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Donatie scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Donatie scoala

Va solicit atentia cu privire la o donatie care urmeaza sa fie facuta scolii la care invata fiica mea. Donatia s-a realizat datorita solicitarilor mele catre o companie privata, de la care am primit raspuns pozitiv. Compania respevctiva va folosi o fundatie in acest sens pentru a legaliza aceasta donatie. Am inteles ca in documentele respective vor fi trecute doar responsabilii scolii si respectiv fundatia. Singurul lucru care dovedeste ca eu am obtinut aceasta donatie sunt mailurile. Ma ingrijoreaza faptul ca aceste donatii la un moment dat vor disparea din clasa unde invata fiica mea. Cum ma sfatuiti sa procedez pentru a avea un oarecare control, macar noi parintii, pe timpul celor 4 ani de zile de scoala? Mentionez ca bunurile donate sunt mobile.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
nicollaeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 15:22, 25 Septembrie 2014
Urmariti intocmirea procesului verbal de receptie, inregistrarea in contabilitate a acestor bunuri, iar an de an verificati daca sunt pe teren si sunt cuprinse in lista de inventariere a camerelor, conform legii.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligati sa donam la scoala paralela2015 paralela2015 Buna ziua, Fiica mea este eleva intr-o scoala unde, in fiecare an scolar, suntem obligati sa donam 400 lei, daca avem un singur copil inscris in acea scoala ... (vezi toată discuția)
Absențele fiicei mele nu apar în catalog. În condițiile în care pot dovedi dincolo de orice dubiu că fiica mea a absentat cu săptămânile de la scoală, cui mă pot adresa? un_tatic un_tatic Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul ... (vezi toată discuția)
Scoala/ persoana adulta conduita suspecta buna ziua. cu rugamintea ... mhdt mhdt Buna ziua. Cu rugamintea pentru o opinie, va supun atentiei urmatoarea situatie. Vorbim de o scoala privata, clasa a III-a, minori cu varsta 9-10 ani. In ... (vezi toată discuția)