avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... 13 clase,in ce grad de studi ma incadrez
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

13 clase,in ce grad de studi ma incadrez

Salut,ce inseamna studi medii? Din alte discuti gasite pe net pe tema asta nu am inteles nimica concret,in unele topicuri gasisem ca doar 12 clase fara BAC erau considerate studi medii in alte topicuri se considera studi medii DOAR daca aveai BAC-ul luat. Eu am terminat doar 13 clase,profesionala + liceul fara BAC(picat),ma incadrez....unde?
Sa inteleg ca un om care se pricepe sa faca un lucru si are studi medii,iar postul vizat necesita studi superioare,nu se poate angaja pe acel post? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrey24 , utilizator 20:32, 25 Septembrie 2014
studii superioare inseamna facultate deja, daca se cer aceste studii trebuie sa ai o diploma care sa ateste studii superioare.
SI pana la urma definita studilor medii care e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozitul pe venit de 16% pentru absolventii de colegii de specialitate care lucreaza in it Ajax29 Ajax29 In 2005 am absolvit Colegiul de Fizică si Tehnologii Asistate de Calculator, Facultatea de Fizică (Universitatea din Bucureşti). Ca urmare, sunt \"inginer ... (vezi toată discuția)