avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme incadrare pesonal bugetar contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme incadrare pesonal bugetar contractual

Buna ziua. am o problema de genul urmator. lucrez in Centrul Cultural dintr-un orasel de langa Bucuresti. problema este ca incadrarea ne-a fost facuta pe legea din 2008 cu valoare de referinta 535 lei. din cate stiu in 2014 salariul minim este de 900 de lei. cum se calculeaza salariul? se pleaca de la brutul de 900 la care se adauga clasa si clasele de vechime? sau se pleaca de la valoarea de referinta din legea din 2008?
Cel mai recent răspuns: Sylvian2010 , utilizator 20:22, 26 Septembrie 2014
multumesc frumos. sa vedem ce iese :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care prevederi legale au prioritate ? oanaportar oanaportar Se emit o H.G. si o OUG. OUG a fost emisa inaintea H.G. Ambele au ca subiect salarizarea. 1. - care dintre ele are putere mai mare ? Adica, care din ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime giorgio74 giorgio74 buna seara,am lucrat peste 16 ani , in grupa a-1-a respective a-2-a,din 2006 lucrez in invatamint (personal auxiliar),si nu primesc spor de vechime ,care este ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent personal debutant corina.trandafir corina.trandafir care este legea ce reglementeaza salariul minim al asistentilor personali debutanti angajati la stat?stie cineva cum se calculeaza? (vezi toată discuția)