avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neacordare prioritate de trecere in intersectie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neacordare prioritate de trecere in intersectie

in urma unui accident soldat cu avarierea celor doua autovehicule,pentru neacordarea prioritatii de dreapta,care sunt sanctiunile pentru soferul vinovat?puncte penalizare,amenda,carnet suspendat?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 15:35, 26 Septembrie 2014
carnet suspendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet suspendat pentru neacordare de prioritate hexagon45 hexagon45 Undeva in Brasov mi s-a luat carnetul pentru neacordare de prioritate rezultata doar cu pagube materiale .Vreau sa stiu la cate zile de suspendare ma astept si ... (vezi toată discuția)
Accident - neacordare prioritate sau neadaptarea vitezei la conditiile de drum ContSters306266 ContSters306266 Buna ziua , Ma numesc Alexandru si doresc sa stiu care sanctiuni sau amenzi sunt mai \\"potrivite\\" pentru un accident unde trebuia sa cedez prioritatea ... (vezi toată discuția)
Inlaturare suspendare permis dumitru2000 dumitru2000 X patrunde intr-o intresectie nedirijata. X inainteaza putin pentru a vedea daca din dreapta se apropie vreun autovehicul. (motivul ianintarii: pe carosabil ... (vezi toată discuția)