avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROFESIA MEDIATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROFESIA MEDIATOR

Buna ziua. As dori sa stiu daca orice societate comerciala poate angaja persoane pe postul de FORMATOR - RESURSE UMANE.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelamuresan , utilizator 14:44, 26 Septembrie 2014
La Dvs. este ca la Evenimentul Zilei, una e in titlu, alta in articol.
Ce are „profesia de mediator” cu „postul de FORMATOR - RESURSE UMANE” ?
-------
O societate comercială poate angaja persoanele calificate în orice profesie de care are nevoie.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
Rezolvatorul, Consilier juridic
scuze.... am gresit titlul.... profesia de formator ma intereseaza ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Manager resurse umane Diana_B Diana_B Buna ziua, Pentru ca o persoana pe functia de Inspector resure umane sa treaca pe functia de Manager resurse umane sunt necesare indeplinirea anumitor ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)