Buna ziua!As dori sa-mi spuneti daca e posibil sa divortez in lipsa sotului din cauza faptului ca el e in inchisoare de 5 luni de zile,aceasta fiind cea de-a 2 oara!Nu mai vreau sa continui cu el deoarece e si foarte agresiv!In cazul in care e posibil,cum anume trebuie sa procedez ca sa incep demersurile?Va multumesc anticipat!Astept raspuns cat mai repede posibil,va rog!
Se poate.
Trebuie sa formulati o cerere de desfacere a casatoriei din vina exclusiva a sotului dvs. la judecatoria in raza careia ati avut ultima locuinta comuna.
Nu avem locuinta comuna!Am stat la mama lui!Tin sa precizez ca el este inchis in strainatate!Am fost si eu acolo,am stat in chirie!Dupa ce a fost inchis am fost nevoita sa plec din lipsa banilor deoarece nu ma lasat sa muncesc cat am fost impreuna!Casnicia noastra fiind de 2 ani doar!Insa ,as avea inca o intrebare si anume ca,mi-ar afecta cerea de divort daca mama lui ar declara impotriva desi ea a fost prezenta cand el m-a agresat?
Ce sa declare impotriva, impotriva a ce ?
Instanta va admite cererea de divort, avand in vedere ca el e lipsit de libertate, relatiile dintre dvs sunt grav afectate.
Problema e ca va dura pt ca sunteti nevoita sa il citati acolo unde e.
Divort prelungit
Nobody
Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o ... (vezi toată discuția)